marți, 5 iulie 2016

Vara este anotimpul celor tineri

Ca tot este perioada cu bacul, am sa va povestesc o intamplare cel putin amuzanta cu doi prieteni de-ai mei care vorbeau de viitor. Cum serile de vara sunt lungi si deseori apare plictiseala, discutiile de acest gen sunt foarte dese si fiecare tanar incepe sa-si expuna planurile de viitor in fata celorlalti prieteni, iar cu aceasta ocazie primesc si sfaturi sau sunt categoric descurajati.

Cunosc doi tipi care se inteleg de minune, amandoi gandesc la fel, ii duce mintea numai la prostii, gresesc cat nu fac alti baieti intr-o viata, iar aceste lucruri ii tin aproape. Dupa ce au venit rezultatele la bac (vorbesc de anul trecut, ca acum inca nu au aparut rezultatele, nici nu stiu daca s-au terminat toate ele 3 probe) ei si-au propus sa-si deschida o afacere mai putin ortodoxa, vor sa-si gaseasca niste fete cu aceeasi gandire ca a lor si sa faca filme porno online, au auzit ei ca se castiga destul de bine in acesata industrie, iar cum asta le place lor sa faca cel mai mult, baietii s-au gandit ca ar fi super ok daca ar imbina utilul cu placutul. Mai in gluma, mai in serios, discutiile lor prindeau contur, iar gluma s-a transformat intr-un subiect de gandire pentru amandoi.

Bineinteles ca am incercat sa le deschid ochii, sa le dau alte idei de bussines-uri, unele care nu au legatura deloc cu nisa aleasa de ei si unele care se leaga putin, gen videochatul sau chestii de genul. Asta este frumos in tinerete, fiecare gand care ti se pare mai stralucit vrei sa-l pui in aplicare, iar din aceste incercari te izbesti de anumite situatii si inveti lucruri esentiale legate de viata, lucruri care vor fi de ajutor in viitor.

Ne-am distrat cu totii copios, chiar si acum, la un an distanta, ne mai aducem aminte cu placere de povestioarele celor doi si incepem sa radem in hohote.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu