marți, 11 octombrie 2016

Munca il inobileaza pe om

Observ tot mai multi tineri care arunca cu bani in toate partile si ma gandesc de fiecare data de unde au acestia atat de multi bani incat sa ii cheltuie pe lucruri de nimic, pe mofturi si pe gesturi care nu-si au rostul. Ideea este ca multi dintre ei nu au muncit niciodata, nu au produs nimic singuri, ci s-au folosit toata viata lor de banii parintilor. Sunt de parere ca nu ai sa ajungi niciodata sa apreciezi cu adevarat banul pana nu o sa muncesti tu pentru el si o sa vezi cat de greu este sa castigi o suma de bani.


Sincer, sunt de apreciat fetele care practica videochat iasi, care incearca sa castige o suma de bani singure, scutindu-i astfel pe parinti de niste cheltuieli care poate nu si le permit. Multe dintre modelele unui salon de videochat suporta zilnic injurii grele asupra lor, sunt asociate cu femeile care practica prostitutia, iar aceste injurii vin de la persoane care au o gandire mediocra, care nu sunt deloc cu gandirea la nivelul zilelor noastre. Nu spun ca este cea mai buna meserie, dar cu siguranta este o meserie de practicat, in lipsa de altceva.

Fetele care nu pot practica alte meserii, care nu sunt capabile sa munceasca altfel, dar care totusi au un corp de invidiat si sunt capabile sa duca o conversatie, pot apela cu incredere la aceasta forma de castigat bani. Am vazut ca multe site-uri iti dau ocazia sa selectezi tarile in care poti comunica cu diversi barbati, deci daca esti o persoana care doreste sa ascunda aceasta practica de ochii cunoscutilor, poti face asta doar dintr-o simpla apasare de buton.

Munca il dezvolta pe om, iar un om care munceste zilnic pentru niste bani, va fi mereu calculat si nu va arunca cu bani pentru a arata celorlalti cat de bogati sunt ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu