marți, 6 decembrie 2016

Succesul unui site se face cu foarte multa munca

Cand vine vorba de online, multi catalogheaza acest mediu ca fiind unul mult prea pervers. Nimic gresit in asta, dar strategiile gandite aici sunt de cele mai multe ori cu mult peste cele folosite in televiziune sau in presa scrisa fizic. Orice site la care dumneavoastra aveti acces are in spate o munca titanica, cantitatea acestei "munci" facand diferenta dintre un site mediocru care nu este vizitat de foarte multe persoane si unul care are un succes impresionant.


De la procesul de constructie a unui site si pana la satisfactia oferita de acesta este o cale foarte lunga in care promovarea isi spune cuvantul. Cand vine vorba de promovare, trebuiesc gandite anumite strategii care sa fie cat mai eficiente pentru proiectul tau online.

Orice site, chiar si cele porno sau cele de videochat, precum absolutely, sunt promovate de administratorii acestora. Aceasta promovare implica un timp destul de lung, dar si un buget pe masura.

O promovare eficienta a unui site se face dupa anumite studii, ce prevad analiza competitiei, alegerea cuvintelor cheie pe care vrei sa te promovezi, alegerea publicului target, dar si anumite lucruri mici de promovare in pagina.

Asadar, nu oricine isi poate permite luxul de a avea un site vizitat de un numar foarte mare de persoane, dar cine ajunge in acest punct, poate avea foarte multe de castigat, chiar si pe plan financiar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu