duminică, 18 martie 2018

De ce aleg să merg des la masajele erotice

Bună, sunt Jim și vreau să vă împărtășesc experiențele avute în masajele erotice, masaje pe care le recomand cu căldură tuturor bărbaților, indiferent de vârstă. Este o experiență atât de minunată încât vă va „prinde” cu siguranță.

Recunosc că la început, la primele mele tentative de a înțelege ce este cu aceste masaje, mergeam acolo doar în căutarea relaxării. Și pentru a mă simți bine, căci auzisem deseori că un astfel de masaj e ceva foarte plăcut. Am avut parte și de acestea, dar ce am întâlnit acolo a însemnat totuși mult mai mult decât doar relaxare și destindere.

Când acea tânără care mi-a deschis ușa m-a invitat atât de cald și prietenos să intru în salon, a fost primul pas spre această surpriză plăcută. Nu mă așteptam la un zâmbet atât de deschis și de plăcut... Era semnul unei inimi deschise. Și inimă și minte deschise... Și știa atât de multe! Fiind în prezența ei m-am simțit ca la începutul unui voiaj aventuros într-o lume a plăcerii, relaxării, armoniei și a stărilor extraordinar de plăcute. Pentru că aceasta este ceea ce admir cel mai mult la aceste masaje: stările minunate pe care aceste femei pot să ne facă să le simțim. Chiar dacă ele folosesc doar tehnici de relaxare și atingeri senzuale din masajul body-to-body, ele reușesc să ne ofere senzații atât de plăcute... momente de plăcere atât de deosebite! Și acesta e motivul pentru care mă reîntorc acolo săptămânal. Bine, poate nu chiar în fiecare săptămână... dar de trei ori pe lună, cu siguranță.

V-am spus cât de minunate sunt aceste maseuze? Da, da, știu, v-am spus. Scuze că mă repet, dar chiar sunt deosebite. După ce am întâlnit-o pe prima, m-am gândit: „Băiete, ești norocos! Sigur e cea mai frumoasă de pe aici!” Văzând apoi cât de multe știe și ce companie plăcută este, am prelungit de două ori timpul inițial. Dar marea surpriză a venit o dată cu reîntoarcerea mea acolo în următoarele săptămâni. În vreo trei săptămâni le-am cunoscut și pe celelalte maseuze. Am început să mă întreb dacă toate maseuzele de la saloanele de masaj erotic din București sunt la fel de frumoase. Poate nu toate, dar foarte multe sunt chiar așa.

Vă întrebați ce momente așa speciale am trăit acolo? Ei bine, să începem cu atmosfera creată. Misterioasă, dulce, feminină și ...aproape mistică. Iar din punct de vedere al tehnicilor întâlnite în lumea întreagă, aceste tinere din București chiar știu să facă foarte bine ceea ce au de făcut. Sunt sigur că veți cere prelungirea sesiunii încă de la primul masaj, la fel cum am făcut și eu. Nu vroiam să mă îndepărtez prea ușor de de atingerile senzuale și de mângâierile dulci cu care îmi încântă trupul și sufletul. Combină tehnica cu arta atât de bine, încât mereu simt că mă aflu în locul perfect. Orele petrecute în relaxare și erotism elevat sunt printre cele mai deosebite ore trăite. Când acestea două se combină și adăugăm la ele și efectele terapeutice, atunci putem spune că este maximul pe care îl poți cere de la aceste momente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu